Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
Злато за Клуба за спорт с ученици “Алада”
07 Август 2006


Със златен медал се завърна волейболния отбор на момичетата от КСУ “Алада” - Ардино от 11-те държавни игри за спортистите от малките селища, провеждани под патронажа на президента Първанов.
Турнирът по волейбол се проведе от 14 до 16 юли в Панагюрище, който е домакин на игрите тази година. Участваха 8 отбора от цялата страна, като три от тях бяха професионални, съобщи треньорът Месут Хайрулов. “Алада” надигра безапелационно съставите на Кортен от Сливенска област и Омуртаг, които останаха съответно на второ и трето място. Капитанът на отбора Тони Добрева бе отличена с грамота за най- добър нападател на турнира. На миналогодишните игри волейболистките от града завършиха на второ място на държавните игри за спортистите от малките селища.
“Алада” игра в състав Тони Добрева, Анифе Еминова, Гюлай Фейзулова, Елена Каралийчева, Кристияна Кючюкова, Евелина Андреева, Мердие Аптикадир, Антония Хаджиева, Елиза Христова и Семра Дурхан.
Постижението на волейболния тим е с голяма стойност, защото клубът е създаден наскоро. Той е сдружение с нестопанска цел , създадено през 2005г. в град Ардино с цел насърчаване на ученическия спорт. Председател на сдружението е зам.-кметът на общината Мехмед Алиев, а в управителния съвет са още Месут Хайрулов-треньор на волейболния отбор, Еркан Хаджимустафа-треньр на шахматния отбор , Йорданка Колева-треньор на баскетболния отбор и Алпер Сами – инструктор по карате. Клубът основно се финансира от общинския бюджет.

Текст: Еркан Хаджимустафа
Снимка: Саффет Ерен

Прочитания: 2077 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари