Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ПРИ СЛАБ ИНТЕРЕС ПРЕМИНА ПРИЕМНАТА НА ДЕПУТАТА ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА В АРДИНО
04 Декември 2012


При слаб интерес премина приемният ден на народния представител от ГЕРБ Цвета Караянчева в Ардино. Само пет жители от общината представиха своите искания пред представителя на водещата политическа сила в страната.
Основните въпроси, поставени от жителите на града бяха безработицата, битови и житейски проблеми. Други постъпили сигнали бяха проблеми със земеделски земи, които собствениците им не са успели да възвърнат, съобщи Цвета Караянчева. Тя подчерта още, че е била информирана за това, че в някои населени места на територията на общината безплатните хранителни продукти от Българския Червен кръст от запасите на Европейския съюз се раздавали неправомерно. А в други места пакетите с храна са били разделени и се давали на други хора. Цвета Караянчева заяви, че е поела ангажимент да сигнализира Областния съвет на БЧК в Кърджали с проблема. Тя уточни, че подобен сигнал е постъпил и от жители на община Момчилград. „Ако хранителни продукти от интервенционните запаси на Европейския съюз за най- нуждаещите се лица се разделят и се извличат други дивиденти, мисля, че това не е красиво”, коментира още Цвета Караянчева.
„Надявам се да помогна поне на една малка част от проблемите на хората в Ардинско да бъдат решени със съдействието на местната власт, областния управител и държавните институции, защото ние като народни представители трябва да работим за всички хора, без да има значение тяхната политическа или религиозна принадлежност. Ние сме избраници, за да бъдем полезни на хората и трябва да бъдем там където винаги имат нужда от нас”, подчерта Цвета Караянчева и допълни , че следващите два-три месеца отново ще организира приемна в Ардино, защото има доста проблеми, които трябва да се решават.
Общинският лидер на ГЕРБ в Ардино Съби Узунов заяви, че интересът за приемния ден с депутата Цвета Караянчева е огромен. „10 души ми се обадиха в личния ми телефон, за да осъществят среща с нея”, уточни Узунов. „Хората имат нужда от подобни приемни. Питам къде са останалите народни представители от другите политически сили. Това, което прави Караянчева е много положително и има ефект”, каза още общинският лидер на ГЕРБ в Ардино.

Прочитания: 734 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари