Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ ЗА ЕЛИФ В АРДИНО
13 Декември 2012

  [Още снимки]

Футболният отбор на СОУ „Васил Левски” от Ардино и сборен състав от града по Белите брези изиграха в четвъртък приятелска среща с благотворителна цел. Над 100 души закупиха билети и изгледаха футболния мач. Събраните средства ще бъдат дарени за лечение на 7-годишната Елиф от Ардино, която страда от тежко заболяване.
Двубоят завърши при резултат 5:4 в полза на сборния тим. Точни за победителите бяха централният нападател на „Юнак” Озан Муталибов (2 гола), общинските съветници от местния парламент Месут Хайрулов и Шахин Байрамов и Севги Зеки от ПГ „Хр.Смирненски”. Головете за СОУ „Васил Левски” реализираха Бюлент Осман, Реджеб Шакиров, Ертем Мехмед и Толга Хатип.С добрите си намеси 42-годишният вратар на сборния отбор Метин Мустафов (Матю) беше определен за играч на срещата.
Мачът беше изгледан от председател на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям, зам.кметовете Изет Шабан, Неджми Ходжов и Наско Кичуков и президента на ФК „Юнак” Джейлян Муталибов.
Инициатори на благотворителния двубой са ученическия съвети при СОУ „Васил Левски” и Професионална гимназия „Хр.Смирненски”. Младите хора обмислят да превърнат кампанията в общоградска. „Целта ни е да съберем най-много средства, с които ще помогнем на родителите на Елиф за нейното лечение. Трябва да се научим да правим добро. Призоваваме хората , които имат възможност, да помогнат с каквато сума преценят”, заявиха младите инициатори.

Прочитания: 609 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари