Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
БЛАГОТВОРИТЕЛНА ДИСКОТЕКА В АРДИНО СЪБРА НАД 200 ЛВ. ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ЕЛИФ
15 Декември 2012

Над 200 лева бяха събрани по време на благотворителната дискотека в Ардино за подпомагане лечението на 7-годишната Елиф, която страда от тежко заболяване. Благотворителната проява се проведе в местния клуб „Ардон”, на която учениците танцуваха и се веселиха под звуците на обичани от тях песни. Инициатори на дискотеката бяха дванадесетокласниците от Професионална гимназия „Хр.Смирненски”.
„Около 100 младежи закупиха символичен билет от 2 лв. Благодарение на благотворителността се спасяват човешки животи, дава се здраве, надежда и шанс за по-добро бъдеще на изпаднали в нужда хора. Трябва да се научим да правим добро”, заяви собственикът на клуб „Ардон” Христо Узунов.
“Поздравления за организаторите на дискотеката. Купона беше страхотен, а и набраните средства са значителни. Още една много успешна благотворителна инициатива на учениците от Ардино. Прави впечатление, че с всяка изминала година мероприятията им, с благотворителна цел стават още по-мащабни и още по-успешни. Поздравления и за благотворителния футболен мач. Много се надявам всички деца да се заразят с тази благотворителност и да я пренесат в годините напред”, сподели Зюлфие Ибрямова, член на Инициативния комитет на традиционната благотворителна кампания „Ардинската Коледа”.
Тази година тя е за набиране на средства за лечението на седемгодишната Елиф, която е болна е левкемия. Средствата се набират при Валя Чолакова, служител в Общинска администрация. Успоредно с това специални кутии за дарение са поставени в търговските обекти, които се намират на територията на общината. Организатор на благотворителната кампания е Инициативен комитет, в който са включени Зюлфие Ибрямова, Валя Чолакова и Светла Семерджиева. Те уточниха, че дарителски кутии са били раздадени и на всички кметове и кметски наместници в територията на община Ардино.

Прочитания: 546 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари