Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ФК „ЮНАК” СВИКВА ОБЩО СЪБРАНИЕ ЗА СМЯНА НА ШЕФА СИ
09 Януари 2013


Управителният съвет на Футболен клуб „Юнак 2000“ от Ардино свиква общо отчетно изборно събрание. То ще се проведе на 15 март 2013 год. от 17 часа в заседателната зала на местния общински съвет, съобщи президентът Джейлян Муталибов.
Дневният ред ще включва отчет за дейността на клуба през изтеклия период, освобождаване от отговорност на председателя и членовете на Управителния и контролния съвет и избор на ново ръководство. Клубният шеф допълни, че форумът е открит, но право на глас получават членовете, платили членския си внос. На събранието са поканени да присъстват кметът на общината Ресми Мурад, привърженици, футболни деятели и хора, съпричастни с проблемите и целите на ардинския фуболен клуб.
В града под Белите брези отдавна вървят слухове, че досегашният председател на Управителния съвет Джейлян Муталибов смята да сдаде поста. Самият той също заяви, че категорично няма намерение да се кандидатира за втори мандат. Смята, че в новото ръководство на клуба трябва да дойдат нови лица с по-високи цели и намерения. Според него, въпреки тежката финансова криза досегашното ръководство е съумяло да постигне резултати. С пет победи и три загуби отборът на „Юнак” завърши на трето място в есенния дял на областното първенство по футбол за мъже. През 2010 година момчетата на треньора Ферди Велиев играха с ямболския „Стралджа” бараж за влизане във „В” група. Детският тим за три поредни години се класира на призови места в Държавните игри на малките селища. По проект „Красива България” бе обновен градският стадион. „Мисля, че оставяме едно спортно съоръжение, което ще бъде любимо място за любителите на спорта в Ардинско”, коментира президентът на „Юнак” Джейлян Муталибов. Той благодари на кмета на община Ардино Ресми Мурад за съдействието през целия изминал период на управление, както и на всички спонсори, които отделят средства за развитието на футбола.

Прочитания: 532 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Избори 2019
 
Предварителни избирателни списъци
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари