Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
РЕСМИ МУРАД ОБСЪДИ ИНВЕСТИЦИОННАТА ПРОГРАМА НА АРДИНО С КМЕТОВЕТЕ НА СЕЛА
07 Март 2013

  [Още снимки]

Инвестиционната програма на община Ардино беше основната тема, обсъдена по време на редовната месечна среща на кмета Ресми Мурад с кметовете и кметските наместници на територията на общината.
Градоначалникът Ресми Мурад отбеляза, че въпреки ограничените средства в населените места има предвидени пари за капиталови разходи. От началото на следващата седмица техници ще обиколят селата, за да огледат какво може да се направи с тях. Кметът на Ардино заостри вниманието на кметовете и кметските наместници към работниците в програмите за заетост като каза, че те могат да вършат неотложна работа и дейности, свързано с общинската собственост и инфраструктурата.
Атанас Чочев от общинска служба „Земеделие” запозна присъстващите с графика за приемане на заявления за подпомагане на земеделските стопани за директни плащания на площ през тази кампания. Той разясни и новите мерки, по които ще бъдат подпомагани.
На срещата бяха уточнени датите за предстоящите традиционни селищни празници на населените места. Те ще бъдат открити на 1-и май със селищния събор в Млечино. На 5 юли ще се проведе четвъртата Земляческа среща на ардинци, а на 6 юли – традиционният мевлид в местността „Карапънар” край Правдолюб.
Във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 12 май секретарят на общината инж. Кемал Алиев отново напомни на кметовете и кметските наместници да огледат изборните помещения, кабините за гласуване, както и наличните избирателни урни по селата. Избирателните списъци трябва да бъдат обявени в съответната избирателната секция, припомни той.

Прочитания: 638 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари