Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ПО ЕДНА РОЗА ОТ РЕСМИ МУРАД ЗА АРДИНСКИТЕ ДАМИ
08 Март 2013

  [Още снимки]

По случай Международния ден на жената – 8 март, кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям поканиха на празничен коктейл в ресторант „Перла” над 200 ардинските жени, представителки от всички сектори на обществения живот.
Градоначалникът поздрави дамите за техния празник. Пожела им да бъдат щастливи, нежни и красиви, възторжени и вдъхновени. „Нека винаги да има радост и усмивки по лицата ви, сърцата ви да са пълни с много любов и младост, обичайте и бъдете обичани и желани”, каза Ресми Мурад в приветствието си към гостенките. Той подари на всяка от присъстващите по една роза и ги почерпи с червено и бяло вино.
От името на всички дами Мехрибан Ардалиева благодари на Ресми Мурад за това, че е техен кмет и, че е част от техния живот. „Ние жените от Ардино сме благословени от съдбата, че имаме за кмет именно вас. Топлото внимание с което удостоявате женското съсловие, съпричастността с която споделяте проблемите и тревогите ни, готовността ви за позитивен и продуктивен диалог е истинско щастие за нас, каза Мехрибан Ардалиева.
Преподавателката по български език и литература в Професионална гимназия „Хр.Смирненски” Емилия Газенова отбеляза, че е станала традиция в Международния ден на жената кметът на общината да обръща особено внимание към тях. „Всички присъстващи тук ценим този негов жест. Това е не само акт на един мъж, но и акт на добър общественик, който знае, че мястото на жената в съвременния свят все повече се утвърждава”, каза още Газенова.

Прочитания: 645 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари