Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБЩИНА АРДИНО - С НОВА УСЛУГА В ПОЛЗА НА ХОРАТА
15 Март 2013

ПРЕЗ НОВАТА КАМПАНИЯ, ДАНЪЦИТЕ ВЕЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ КАСИ В ЦЯЛАТА СТРАНА И ПО ИНТЕРНЕТ

Жителите на Община Ардино вече могат да плащат лесно, бързо и евтино
местните данъци и такси от цялата страна на касите на EASYPAY. EASYPAY има 2 246 офиси и каси в България, където се приемат всички задължения към Общината.
За да се плати от която и да е точка на страната, не е необходимо представяне на печатно съобщение, нито попълването на документи. Клиентът съобщава само своето ЕГН.
Плащането се извършва веднага, а таксата е минимална. Стойността на услугата за клиента струва 1 лев или максимум 5 лева, в зависимост от дължимата сума. Така вече както хората плащат ток, вода, телефон, интерент, цифрови телевизии, газ и парно в страната, ще могат да плащат и всички данъци и такси към Ардино. Плащането важи и за Интернет услугата през EPAY. Плащането през интерент е на цена 0.40 лева на транзакция без оглед на дължимата сума.
Новата услуга е в полза най-вече за живеещите извън територията на Общината и пести тяхното време, средства и неудобства. Освен в помощ на жителите като улеснено плащане, услугата е в полза и на общината, защото повишава събираемостта на данъците и таксите. EASYPAY има 2 каси и в град Ардино. Те се намират на улица "Родопи" №2 и улица "Търговска" №5. В тях жителите на Ардино могат да плащат по същия начин както данъците към общината, така и към други общини в държавата, където имат някакви имоти.
Новата услуга стана възможна, след като кметът на Община Ардино г-н Ресми Мурад подписа споразумение с дружеството за предлагането й.
Услугата е безвъзмездна за Общината. Тя е част от качественото и модерно обслужване на гражданите, което е един от основните приоритети в работата на общинска администрация – Ардино.

Повече информация къде се намират касите на EASYPAY в България може да намерите на този линк: http://easypay.bg/?p=offices_list


Прочитания: 739 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари