Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОТГОВОР НА РЕСМИ МУРАД ПО ПОВОД ПУБЛИКАЦИЯ
04 Април 2013


По повод публикациите в регионалните медии на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в местния парламент в Ардино, кметът Ресми Мурад заяви, че никога не е нарушавал добрия тон нито с общинския съвет (съветниците), нито с институциите, нито пък с избирателите и жителите на отделните населени места на територията на общината.
„Примери за потвърждаване на думите ми са много и не биха могли да бъдат описани с едно-две изречения”, подчерта Мурад. Той каза още, че никога не се е откъсвал от хората и е в постоянен диалог с тях. В принципите на управлението му винаги преобладава екипният подход.
Що се отнася до въпросната реплика Ресми Мурад подчерта, че тя е вследствие на закани от страна на Съби Узунов, лидер на ПП ГЕРБ-Ардино, че ще спре проектите за водоснабдяване на група населени места – Долно Прахово и Башево. Репликата към съветника Узунов е била „ В качеството си на какъв той ще спира проекти? Какво като е общински съветник от ГЕРБ, има ли право да спира проекти за населените места, ако те не се отнасят за своето населено място. На едно населено място ли е общински съветник само?”, заяви кметът. Той уточни, че на територията на общината има много населени места, в които все още няма изградена водопроводна мрежа. „Те ли са приоритет или въпросното населено място, без да омаложаваме проблема в махала Шубановска, с. Падина. Има изготвен проект и за същото населено място, за което се търси финансиране от национални и европейски програми и фондове”, каза още Ресми Мурад.

Прочитания: 639 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари