Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБЩИНА АРДИНО С ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА ПО ПРОЕКТ „ДА ОПОЗНАЕМ ЕВРОПА”
25 Април 2013

  [Още снимки]

Мариана Илиева, специалист в ЦОП-Ардино разработи програма за деца от различни възрасти, която е част от проекта „Да опознаем Европа”. Партньори по проекта са Европейският информационен център - Велико Търново, представляван от доц. д-р Теодора Калейнска и доц. д-р Даниела Тасевска от Катедра "Психология" към Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”.
„Проектът е продължение от сесиите за правата на децата в предучилищна възраст, които бяха реализирани от Илиева през ноември 2012г. Като част от новия проект "Да опознаем Европа" на децата са предоставени безплатни материали и пособия за работа, а на педагозите безплатни материали, които да допринесат за разширяването на интерактивните подходи и взаимодействието между тях и децата”, заяви Мариана Илиева, която е представител по проекта и дейностите по него за община Ардино. Тя отбеляза, че е едно от нещата, които най-много я радват са реакциите на децата, които били изключително доволни и впечатлени от пособията, които са получили. Получила е и доста добри отзиви от родителите на децата.
Предстои реализирането на Европейски кът в СОУ „Васил Левски” по проекта „Да опознаем Европа”, както и безплатно предоставяне на широк набор от материали и пособия за деца от различни възрасти и специализирани материали за педагозите от училището.
Като заключителен етап от проекта М. Илиева ще участва в научно-техническа конференция, която ще се проведе в старата столица - Велико Търново през септември тази година, където ще представи своя проект и ще се запознае с аналогични проекти на специалисти от седем европейски страни.

Прочитания: 535 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Избори 2019
 
Предварителни избирателни списъци
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари