Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ В АРДИНО ИЗПРАТИ ВИПУСК 2013
15 Май 2013

  [Още снимки]

Професионална гимназия „Хр.Смирненски” в Ардино изпрати днес тържествено випуск 2013. В двора на учебното заведение бяха дошли родители, близки и приятели на абитуриентите. Празникът беше открит с тържествено посрещане на знамето на гимназията.
В своето приветствие директорът на учебното заведение Мехмед Гюлестанов пожела „На добър час!” и успешно дипломиране на зрелостниците, които тази година са 23 на брой със специалност „Оперативно счетоводство”.
„Отлита поредното ято от „климатичното” в Ардино. Ето дойде и часът на раздялата. Вижте колко се променихте. Колко сте сигурни в себе си, със знанията и уменията си, с опита, със самочувствието, което придобихте тук, с вярата в очите си. Вие сте нашата най-голяма реклама в района, страната и в чужбина”, каза Гюлестанов. По стара българска традиция той лисна пред абитуриентите менче с вода за здраве и късмет.
От името на кмета на община Ардино Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям бе прочетено поздравително писмо до абитуриентите от Випуск 2013.
„Млади приятели, пред Вас стои едно предизвикателство – да се представите достойно, да защитите подобаващо себе си”, се казва в посланието на общинските ръководители.
От името на абитуриентите благодарност към ръководството и учителите на професионалната гимназия отправи Северина Войводова. „Дойдохме при вас като деца, вие създадохте от нас личности, готови да поемат по-големият път на живота. Научихте ни на най-ценното – да следваме мечтите си, да се борим за тях, да сме честни, упорити и всеотдайни. И някъде дълбоко в сърцето, като безценен дар ще скътаем милите спомени от родното училище. Дълбок поклон пред вас, скъпи учители. Благодарим ви от сърце„ каза в обръщението дванадесетокласничката.
Спазвайки традицията, завършващите поднесоха символичен подарък на училището. Благодариха с цветя на преподавателите си за всичко, на което са ги научили.
Балната вечер на зрелостниците от ПГ „Хр.Смирненски” ще бъде на 25 май в ресторант „Перла”.

Прочитания: 925 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари