Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
МИНИ АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ ОДЗ „СЛЪНЦЕ” В АРДИНО СЕ ДИПЛОМИРАХА
29 Май 2013

  [Още снимки]

Днес в залата на общинската администрация в Ардино колективът на ОДЗ „Слънце” изпрати своите бъдещи първокласници. След четири години в детската градина двадесет и осем деца казаха „довиждане” на своите учителки – Ембие Халилова и Емилия Соколова, за да седнат през есента на ученическите чинове.
Гости на празника бяха кметът на общината Ресми Мурад, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, началникът на отдел „Образование, култура и спорт” Бахар Реджебов. Присъстваха още родителите на бъдещите първокласници, преподаватели от учебните заведения в града.
Директорът на детското заведение Димитрина Александрова връчи удостоверения на децата за завършена предучилищна степен. Тя поздрави малчуганите за отличните резултати, показани досега и им пожела „На добър час”. Малките палавници получиха множество аплодисменти от присъстващите, дошли да видят тяхната последна изява като възпитаници на ОДЗ „Слънце”.
Кметът Ресми Мурад също поздрави бъдещите ученици и им пожела да са живи и здрави. „ След като вече познавате цифрите и буквите, време е да се научите да четете, пишете и смятате. Сигурен съм, че момчетата ще бъдат добри джентълмени, а момичетата истински млади дами”, сподели той.
От името на родителите Неше Муталибова изказа благодарност на директора на ОДЗ „Слънце” и учителите на групата за обичта, всеотдайността и грижите им към тях.”Благодарим ви от сърце, че през тези четири години вие учихте и децата ни, и нас родителите на доброта и човечност, на търпение и упоритост”, каза развълнуваната майка.
В края на тържеството малките абитуриенти бяха зарадвани с подаръци и лакомства , осигурени от община Ардино.За да им върви по вода, бъдещите първолаци минаха под цветен венец, а директорът Димитрина Александрова по стара българска традиция им лисна менче с вода.

Прочитания: 668 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Избори 2019
 
Предварителни избирателни списъци
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари