Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОБУЧИХА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА АРДИНО В ЕКИПНА ЕФЕКТИВНОСТ И ЕФЕКТИВНО ЛИДЕРСТВО
26 Август 2013


120 служители на общинската администрация в Ардино преминаха обучения по проект „Компетентна и мотивирана общинска администрация в услуга на гражданите” . Проектът се финансира по Оперативна програма „Административен капацитет”, чрез Европейския социален фонд. Целта на проекта е да се повиши компетентността на общинските служители, както и тяхната мотивация за създаване на квалифицирана администрация в услуга на гражданите и бизнеса.
В тридневни обучения, които се проведоха в Смолян, Кърджали и Хасковски Минерални бани участниците преминаха курсове на тема „Екипна ефективност и ефективно лидерство” в няколко модула. Същността на обученията беше насочен към изграждането на ефективни и работещи екипи, улесняване на вътрешната комуникация и координация, изграждане на организационна култура отворена към интегрирането на всички служители в екипа, както и по-лесното приобщаване на нови служители.
Служителите бяха обучени на организационна култура;управление на екипи и лидерство; управление на конфликти; управление на времето и стреса; методи за излизане от конфликтни ситуации; как се работи ефективно с колегите, приобщаване на нови членове в екипа, подобряване на взаимоотношения, решаване на проблеми.
За обученията бе характерно интерактивно провеждане с участие на обучаемите в ролеви игри и поставяне в конкретни ситуации, както и придобиване на основни техники и умения, позволяващи постигането на максимален ефект за подобряването на екипната работа.
Всички участници в курсовете на обучение получиха сертификати.
Ръководител на проекта е инж. Кемал Алиев – секретар на община Ардино, координатор е инж. Мехмед Алиев – началник отдел „ГРАО”, а счетоводител е Зафер Юсуфов – счетоводител в отдел „МДТ” в общинска администрация.

Прочитания: 496 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари