Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ДЕВОЙКИТЕ НА АРДИНО С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА ТУРНИРА В КАЗАНЛЪК
25 Октомври 2013

  [Още снимки]

Волейболистките девойки младша възраст от град Ардино за пореден път доказаха класата си. В първия турнир за есенния сезон в който участваха, момичетата показаха, че не са си губили времето през лятото. В турнира проведен в гр. Казанлък на 19-20.10.2013 г. участваха общо 9 отбора от регион Странджа: ОУСК „БУРГАС-2007” - Бургас, ВК „БУРГАС 2009” - Бургас, ВК „КАЗАНЛЪК” - Казанлък, ВК „Тунджа” - Ямбол, ВК „ЯВОРОВ” - Чирпан, ВК „СТРАНДЖА” - Средец, ВК „СТОГОС 2006” - Нова Загора, ВК „АЛАДА” - Ардино и СКВ „БЕРОЕ” -Стара Загора.
Конкуренцията бе наистина голяма, но отборът с треньор Месут Хайрулов успя да се представи по невероятен начин. Момичетата успяха да надвият ВК „ТУНЖДА - Ямбол в оспорван мач който завърши 3:0 в полза на ВК „АЛАДА”. Всеки един от геймовете беше доста оспорван – разликата не се промянаше на повече от 1-2 точки, но девойките от Ардино показаха по-добра психика и надделяха. Срещата с ВК „ СТРАНДЖА” - Средец също беше оспорвана, но ардинският отбор отново показа по-добри качества и спечели с 3:0, като и в двата мача капитанката Джанан Мехмед се отличи с отлични отигравания, които до голяма степен решиха изходите на двубоите. Мачът с ВК „ЯВОРОВ” - Чирпан беше с най-голямо напрежение и най-зрелищен - пълен с малки обрати. Първият гейм завърши 25:23 в полза на ВК „АЛАДА”. Във втория гейм отборът от Чирпан се съвзе и поведе с 5 точки. С блестяща игра девойките от Ардино стопиха разликата и успяха да спечелят гейма. ВК „ЯВОРОВ” успя да отмъкне третия гейм под носа на възпитаничките на Месут Хайрулов, но в четвъртият гейм опитът на треньора се оказа решителен и след проведената между геймовете реч, ВК „АЛАДА” категорично надделя в мача с 3:1 . Единствената загуба на нашия отбор бе нанесена от домакина на турнира ВК „КАЗАНЛЪК”.
Така с 3 победи от 4 мача, отборът на Месут Хайрулов е на второ място в класирането след ВК „Казанлък”. Девойките от Ардино се отличиха с професионална игра на високо ниво. „Тренировките на пясък си казаха думата.” - сподели треньорът, който проведе множество тренировки с момичетата на новоизграденото игрище за плажен волейбол в малкия град. „Това което направи отборът в Казанлък беше героизъм. Много съм доволен от момичетата, показаха страхотна игра и ме накараха да се почуствам горд. Ще продължим да работим и да се развиваме.” - каза още Месут Хайрулов, който вече гледа напред към следващия турнир.

Мустафа ХАЙРУЛОВ, учител в СОУ „Васил Левски” - Ардино

Прочитания: 634 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари