Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБНОВЯВАТ СПОРТНАТА БАЗА В ОБЩИНА АРДИНО
29 Октомври 2013

  [Още снимки]

Община Ардино разработи и защити успешно проекти за обновяването на съществуващата и изграждането на нова спортна база. В Бял извор кметът Ресми Мурад направи първа копка на проект за подобряване на спортната инфраструктура, която включва изграждане на нов спортен център в Бял извор и ремонт на местния стадион, разширение на залата за тенис на маса в Ардино с внедряване на мерки за енергийна ефективност. В проекта са включени още шест мултифункционални игрища в селата Млечино, Чубрика, Жълтуша, Боровица, Горно Прахово и в кв. Диамандово на с. Бял извор. В спортната зала в Горно Прахово също ще се направят сериозни подобрения - външно саниране, подмяна на дограмата, на електрическата и водната инсталация, както и ремонт на покрива.
На церемонията в Бял извор присъстваха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете на общината и кметът на Бял извор Зехни Емин.
„Убеден съм, че с изпълнението на проекта ще се създадат по-добри условия за спортуване в Бял извор и в цялата община. Това ще подобри значително качеството на живот на хората и всички, които обичат спорта, ще имат възможност да го превърнат в съществена част от начина си на живот”, заяви Ресми Мурад при откриването на мащабния проект за модернизиране на спортната база в района и общината.
За първата копка на проекта ученици и учители от СОУ „Хр.Смирненски” – с. Бял извор бяха подготвили кратка художествена програма. Кметът на Бял извор Зехни Емин изказа благодарност към ръководството на общината за разработения проект, който включва и други значими за селото и общината обекти.

Прочитания: 774 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари