Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ И АДМИНИСТРАЦИЯ ДЕЙСТВАТ В СИНХРОН
30 Октомври 2013


Право за издаване на запис на заповед за авансово плащане по одобрен за финансиране проект „Изграждане, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни мрежи и съоръжения в населените места на община Ардино - с. Млечино” бе дадено на кмета Ресми Мурад от общинските съветници на поредното им заседание в Ардино. Едно от условията на управляващия орган, за да бъде преведено авансово плащане по договор № 35/3210118, подписан между Община Ардино, МИГ - Ардино и ДФ „Земеделие” за финансиране на проекта е решение на Общински съвет за издаване на запис на заповед за авансово плащане, от страна на кмета на общината като страна по договора. След взетото решение кметът Мурад има право да издаде този документ при изпълнението на дейностите по проекта за подобряване водоснабдителната система на Млечино.
Бюджетна прогноза на общината за периода 2014-2016 г. на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности, промяна в общата численост и структура на Център за обществена подкрепа, предложение за съдебни заседатели при Окръжен съд - Кърджали, актуализиране на годишната програма за управление и разпореждане със земеделски земи от общинския поземлен фонд, съгласуване на позицията на общината за предстоящото Общо събрание на Асоциация „В и К” - Кърджали бяха следващите докладни, по които се произнесоха общинските съветници.
Съветниците приеха още общинска наредба за престой и паркиране на превозни средства, управлявани от/или превозващи лица с увреждания. Разгледани бяха и молби на граждани.

Прочитания: 493 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари