Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
В АРДИНО ПРОВЕРИХА ГОТОВНОСТТА НА ТЕХНИКАТА ЗА ЗИМНИЯ СЕЗОН
12 Ноември 2013

Проверка за готовността на наличната техника за зимно поддържане и почистване на общинската пътна мрежа в Ардино се проведе днес под председателството на зам. областният управител – Муса Юсуф.
Наличната техника на фирмите ЕТ „ЕМСИ – Г” ЕООД и ЕТ „Лидекс – Георги Яворов”, които имат сключен договор с община Ардино за зимното поддържане, снегопочистването и опесъчаването на пътната и улична мрежа на територията на общината бяха прегледани от Веселин Костов - служител по сигурността на информация и отбранително-мобилизационна подготовка при областната управа, Христо Христов от сектор ППДК при ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението”, Красимир Ангелов - инспектор в „Пътна полиция” към ОД на МВР, инж. Петя Димова – гл. експерт към Областно пътно управление и зам. кметът на община Ардино и председател на областния щаб за работа при влошени зимни метеорологични условия Изет Шабан .
На прегледа присъстваха още Бисер Еланчев, полицейски инспектор „Пътен контрол” към РУП в Ардино и Кямил Кичуков, секретар на общинския щаб за работа при зимни условия.
След проверката и готовността на техниката мнението на комисията бе , че засега община Ардино е с най-добре подготвена и оборудвана техника за снегопочистване.
Двете фирми разполагат с 12 машини за снегопочистване, от които три са с висока проходимост, една верижна машина DT75 за работа при екстремни ситуации. Ще бъде сключен договор с фирма, която притежава машина- влекач за изтегляне на закъсали товарни автомобили през зимния сезон.

Прочитания: 590 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари