Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА БЧК В АРДИНО СЕ ОТЧЕТЕ
29 Ноември 2013


Годишно общо събрание на Общинския съвет на Българския червен кръст в Ардино се проведе днес в общинската заседателна зала. Основните акценти бяха насочени към отчетния доклад на метната организация за настоящата година и плана за работата на ОбС на БЧК в Ардино за 2014 г.
Председателят на местната организация инж. Мехмед Алиев запозна присъстващите с дейността на БЧК на територията на общината през 2013 г.. От отчета стана ясно, че през април по инициатива на Общинския съвет на БЧК в Ардино е организирана кампания за доброволно кръводаряване, като за целта е използван специализиран автомобил, т.н. „реамобил”. „В акцията се включиха 13 души. Тя бе първата подобна на територията на общината от дълги години насам. Благодарим на кръводарителите! Знаем, че дарената кръв е незаменимо средство, с което разполага медицината за спасяване на човешки живот. Убеден съм, че подобни акции могат да бъдат провеждани ежегодно в община Ардино’, заяви инж. Алиев. Той изтъкна, че през периода са раздадени хранителни продукти от Интервенционните запаси на Европейския съюз на 1293 нуждаещи се лица от общината.
В края на своя отчет председателят на БЧК в Ардино благодари за вниманието и грижата от страна на Общинската администрация в лицето на кмета Ресми Мурад и Общинския съвет.
Отчетът за дейността на общинската организация бе приет единодушно. Делегатите на събранието приеха план за дейността на Ардинската червенокръстка организация за 2014 година. Основните акценти в плана са създаването на дружество на Българския младежки червен кръст (БМЧК) в Ардино, да се повиши здравната култура на жителите в общината, чрез организиране на здравни беседи по населени места, с участието на медицински специалисти, организиране на мероприятия по повод 100-годишния юбилей на Областната организация на БЧК и др..

Прочитания: 526 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари