Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ЗАПОЧНА РАЗДАВАНЕТО НА ЕВРОХРАНИТЕ ЗА НАЙ-НУЖДАЕЩИТЕ СЕ В АРДИНСКО
03 Декември 2013

  [Още снимки]


„Благодаря от сърце на Европа за помощта. Отново се появиха усмивките в лицата ни”, казва 82-годишната Шефие Мюмюн от Брезен. Възрастната родопчанка бе дошла пред сградата на кметството, за да получи полагащите й се безплатни хранителни продукти от втория транш на програмата на Европейския съюз за социално слаби лица.
В понеделник в община Ардино започна раздаването на хуманитарната помощ от интервенционните запаси на ЕС. Временните пунктове на Българския Червен кръст се намират в град Ардино и Млечино. Право да получат хуманитарната помощ имат 1293 нуждаещи се на територията на общината. Всички поименни списъци на правоимащите лица са изготвени от Агенцията за социално подпомагане. Най-много помощи ще получат социално слабите от Ардино, Бял извор, Падина, Жълтуша, Горно Прахово, Млечино. Пакетите съдържат по 5 кг.захар и олио, 5 литра олио, 2 кг. ориз. В списъка са включени още конфитюр, картофено пюре, леща, зрял фасул, пчелен мед и вафли. Продуктите се получават лично срещу представяне на документ за самоличност.
Програмата „Разпределяне на храни от интервенционните запаси на Европейския съюз за най-нуждаещите се лица” се финансира от Европейския фонд за гарантиране на земеделието и се прилага от Държавен фонд „Земеделие”. При реализирането й участват местните власти и Българската агенция за безопасност на храните. Нераздадените продукти ще се разпределят по болнични и социални заведения.

Прочитания: 551 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари