Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД: КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ” ЧУ ПРОБЛЕМИТЕ НА МАЛКИТЕ ОБЩИНИ
06 Февруари 2014


В изпълнение на инвестиционната си политика за тази година ръководството на община Ардино внесе 10 проекта за близо 5 млн. лв. за финансиране по национални програми, съобщи кметът Ресми Мурад на среща с актива на ДПС в Ардинско. По думите му тази година инвестиционния климат на територията на общината значително се е променил благодарение на положителната нагласа на правителството към малките населени места.
„Правителството на Пламен Орешарски вече чува и проблемите на малките общини, което при Бойковото управление бе забранено”, подчерта Ресми Мурад.
По новосъздадената Национална публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” община Ардино кандидатства с проект за изграждане на нова сграда за автогара отговаряща на всички нормативни изисквания и реконструкция и рехабилитация на местен път Сполука – Любино - Латинка.
Кандидатства и пред Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/ към Министерството на околната среда и водите за подмяна на вътрешната водопроводна мрежа в Падина и Млечино, както и за водоснабдяване на група населени места - Башево, махала “Шума”, Горно Прахово от местността „Догру” в землището на Търна, кметство Долно Прахово.
По „Красива България” общината е внесла проекти за обновяване сградите на кметствата в Жълтуша и Русалско, църквата „Св. Архангел Михаил” в Ардино и джамиите в Ардино и Млечино.

Прочитания: 633 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари