Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ НА АРДИНО С АМБИЦИИ ЗА ФИНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ
20 Февруари 2014

  [Още снимки]

Волейболистките на „Алада” от Ардино постигнаха четири категорични победи в пролетния кръг на Държавното отборно първенство за девойки младша възраст – регион „Странджа”. Надпреварата се проведе от 15 до 17 февруари в Стара Загора с участието на девет отбора.
С постигнатия успех тимът от града под Белите брези се нареди на второ място в класирането след отбора на ВК „Казанлък”. Така ардинчанки се класираха за зоналното първенство за девойки младша възраст , което е предвидено да се проведе на 10 и 11 март.
Според регламента на турнира всички тимове в това състезание играха по системата „всеки срещу всеки”, като класиралите се на първите две места се класират директно на зоновото първенство, докато класиралите се от 3 до 5 - то място - ВК „Бургас 2007”, „Тунджа” и „Яворов”, отиват на допълнителен квалификационен турнир, който ще се изиграе на 5 и 6 март.
В първите две срещи възпитаниците на треньора Месут Хайрулов постигнаха убедителни победи срещу тимовете на ВК „Стогос 2006” от Нова Загора и домакините от СКВ „Берое” с 3:0. В третия мач надиграха категорично и силния състав на „Бургас’ 2007” отново с 3:0. В последния двубой младите ардинчанки отново показаха отлична спортна форма и добра класа, като разгромиха тима на ВК „Бургас 2009” отново с 3:0.
Ардинчанки играха в състав: Джанан Мехмед (кап.), Сийка Панайотова, Елиф Фаик, Елиф Йълдъз, Чидем Юмер, Гюлай Юсеинова, Джейда Караибрям и Даниела Панайотова.
„Исторически успех. Макар, че в отбора имаше здравословни проблеми, опитът и здравата психика се оказаха решаващи за крайния успех във всички срещи. За пореден път доказахме, че ние сме най-резултатния колективен спорт не само на територията на община Ардино, но и в цялата област”, заяви наставникът Месут Хайрулов. Той сподели още, че е изключително доволен от организацията и коректното съдийство в турнира. Хайрулов допълни, че амбициите на отбора са да се класират за финалната осмица в страната и да зарадват отново ардинските любители на волейбола.

Прочитания: 679 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари