Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ НА НАП В АРДИНО
06 Март 2014

  [Още снимки]

Новите моменти в данъчно-осигурителната кампания на Национална агенция по приходите (НАП) бе основната тема, обсъдена по време на редовната месечна работна среща на ръководството на община Ардино с кметове и кметстки наместници. Гост бе и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.
Даниела Павлова, старши инспектор по приходите в НАП в Кърджали разясни на селските управници основните изисквания при деклариране на доход от реалиизрана продукция от земеделците и тютюнопроизводителите. Тя засегна и въпросът с декларирането на субсидиите получени от стопаните.
От НАП-Кърджали представиха и услугите, които клиентите на агенцията могат да ползват с персонален идентификационен код (ПИК), който се издава от офиса на НАП. „Чрез него всеки може да провери осигурителния си доход, трудовия договор, има ли задължения от данъци и осигуровки, членство в пенсионен фонд”, уточни Павлова.
Адриан Янев, началник на отдел „Прилагане на схеми и мерки за подпомагане” при ДФ „Земеделие” в Кърджали и Атанас Чочев от общинска служба „Земеделие” запознаха присъстващите с новите схеми, мерки и изисквания на тазгодишната кампания за директни плащания на площ.
Друга тема, която бе дискутирана по време на кметската среща бе Наредбата за реда за създаване и организиране на дейността на доброволните формирования за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и отстраняване на последиците от тях на територията на община Ардино. Старши инспектор Веселин Събев, началник на Районна служба „ПБЗН” в Ардино уточни, че е започната процедура за набиране на доброволни формирования, които ще се състоят от минимум 15 души.
Зюлфие Ибрямова, изпълняващ длъжността директор на Дирекция „Социално подпомагане” в Ардино запозна селските кметове с графика за приемане на молби-декларации по кметства за улеснение на гражданите.

Прочитания: 735 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари