Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ЮБИЛЕЙНА ГОДИШНИНА НА ЕЛЕНА АЯНОВА
22 Март 2014

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на местния парламент Сезгин Байрям поздравиха дългогодишния зам.-директор и директор в трите гимназии на общината – СОУ „Васил Левски”, СОУ „Христо Смирненски” в Бял извор и Професионална гимназия „Христо Смирненски” Елена Аянова по повод нейната 75-та юбилейна годишнина. На юбилярката бе връчен Поздравителен адрес. „Ръководството на община Ардино оценява по достойнство десетилетията от живота Ви, отдадени на образователното дело. Вашите хиляди ученици и стотици колеги Ви споменават с чувство на уважение и благодарност за положените от Вас усилия. Обществеността на града и общината ценят Вашата скромност, етичност и обществена ангажираност като човек и гражданин”, приветства я кметът.
Ресми Мурад поднесе пластика на Дяволския мост и скромен подарък на Елена Аянова с пожелание за крепко здраве, дълголетие и оптимизъм. Развълнувана, рожденичката изказа сърдечна благодарност към цялото ръководство на общината. „Всяко ваше внимание ни трогва, вълнува ни”, заяви Елена Аянова.
Елена Христова Аянова е родена на 22 март 1939 година. След завършване на прогимназия в Ардино и Педагогическо училище в Хасково /1957/, записва да следва Физика в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. След завършване на висшето си образование започва работа като учителка по Физика в Климатична гимназия „Христо Смирненски” – Ардино. От 1968 г. до пенсионирането си през 1994 година като директор на Професионална гимназия „Хр. Смирненски” – Ардино, заема ръководни длъжности в СПУ „Г. Димитров” /днес СОУ „В. Левски”/, Климатична гимназия „Христо Смирненски” /по-късно Оздравително средно професионално-техническо училище и Оздравителен техникум/, СОУ „Хр. Смирненски” – Бял извор. Работила е и в Отдел „Образование на Община Ардино. За своята работа като просветен деец е наградена с орден „Кирил и Методий”.

Прочитания: 624 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари