Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПЪРВОЛАЦИТЕ В АРДИНО ПОКАЗАХА СВОЯ СТРЕМЕЖ КЪМ ПОЗНАНИЕТО
25 Март 2014

  [Още снимки]

Първокласниците от СОУ „Васил Левски” в Ардино проведоха традиционния за първи клас „Празник на буквите” под надслов „Ние вече сме грамотни”. В заседателната зала на общинския съвет малките ученици, водени от учителките Стоянка Трайкова и Севда Костадинова представиха наученото в първи клас. Всеки първолак изрецитира стихче за буквите. Децата ентусиазирано изпратиха букварчето и посрещнаха читанката, доказвайки, че вече са грамотни. Спектакълът завърши с много игри, танци и усмивки.
Началникът на отдел „Образование, култура и спорт” към община Ардино Бахар Реджебов поздрави училищното ръководство, че създава добри условия за образованието на децата. Той зарадва всички първокласници с книжки.
Директорът на СОУ „В.Левски” Аника Петрова връчи на всеки ученик грамота „Аз съм грамотен”.
”Скъпи дечица, днес вие показахте своя стремеж към познанието. Цяла година усърдно се трудехте върху букварчето – буквичка по буквичка вие разкривахте великолепния свят на родната реч. Нека магията на буквите отвори за вас една огромна пещера с най-скъпото съкровище, което ще ви направи духовно богати, ще вдигне за вас много бариери и ще моделира бъдещето ви. Вие сте нашите приказни герои”, заяви в приветственото си слово от името на родителите Месут Хайрулов. Той изказа специални благодарности за всеотдайните грижи и труда на учителките Стоянка Трайкова и Севда Костадинова. Децата получиха от своите родители книжки с български народни приказки и една огромна торта.
Поздравление към първокласниците бе направено и от директора на ОДЗ „Слънце” Димитрина Александрова. От името на учителския колектив на детската градина тя пожела на малките ученици успех в овладяването на знанията.

Прочитания: 666 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари