Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ РЕСМИ МУРАД РАЗПОРЕДИ ОГЛЕД НА ИЗБОРНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ ЗА ЕВРОВОТА
03 Април 2014

  [Още снимки]


„В началото на пролетно-летния сезон трябва да планираме достатъчно добре всички дейности за осъществяване, за да може в края на годината да изпитваме удовлетворение от свършената работа”, каза кметът Ресми Мурад пред кметове и кметски наместници на редовната месечна кметска среща в Ардино.
„Тази година ще бъде основна за нашите избиратели да направят оценка за нашата работа. А следващата е последна за реализирането на нашата програма, която ние заявихме пред тях, че ще изпълним. Винаги трябва да сме мотивирани и устремени да направим това, което е възможно”, допълни той.
По повод предстоящите избори за Европейски парламент на 25 май Ресми Мурад възложи на селските управници да огледат изборните помещения, кабините за гласуване, техниката, наличните урни и при необходимост да ги приведат в съответствие с изискванията за провеждане на изборен процес.
В рамките на срещата експерти от Областния информационен център (ОИЦ) в Кърджали проведоха информационна среща на тема „Приоритети и възможности за финансиране през новия програмен период 2014-2020”. С мултимедийна презентация бяха разяснени новите оперативни програми и финансовите им параметри. „През следващия програмен период България ще разполага с бюджет от 15 милиарда лева. Трябва да съумеем да програмираме, да се научиме да правим проекти, за да усвоим всички тези средства”, заяви Кадир Мустафов, експерт в ОИЦ в Кърджали.
Атанас Чочев, главен експерт към общинска служба „Земеделие” запозна селските кметове с новите правила при посочване на пасища, мери и ливади. „Всеки, който декларира за подпомагане на пасища е необходимо да притежава пасищни животни”, посочи той.

Прочитания: 551 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари