Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
НАГРАДИХА ИЗЯВЕНИ ДОБРОВОЛЦИ И АКТИВИСТИ НА КЪРДЖАЛИЙСКАТА ЧЕРВЕНОКРЪСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ
08 Май 2014


По случай 8-ми май, Международен ден на Червения кръст и Червения полумесец
бяха наградени доброволци и активисти на Областната организация на БЧК в Кърджали. Със званието „Заслужил деятел на БЧК” бе удостоен д-р Себахатин Хаджисеид от Ардино. Той получи грамота за дългогодишна активна червенокръстка дейност от областният управител Бисер Николов на церемония, която се проведе в плаващия ресторант „Моби Дик” край кърджалийското село Енчец. Със същото звание бяха удостоени още директорът на Секретариата на ОС на БЧК в Кърджали Жана Николова Чкърова- Шукерска и дългогодишният доброволец от Момчилград Калинка Игнатова.
Д-р Себахатин Хаджисеид е анестезиолог в Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино. Още от ученическите си години участва активно в дейностите на БЧК и има огромен принос за положителното развитие на организацията. Дългогодишен председател е на ОбС на БЧК в Ардино. Има много отличия за активна червенокръстка дейност. Роден е през 1960 година в Бял извор. Завършил е медицина в Пловдивския университет. Женен. С две деца.
За дългогодишна активна червенокръстка дейност златен медал получиха Мара Радева и д-р Тодор Черкезов. Със званието „Млад отличник на БЧК” бяха наградени Памела Давидова, координатор на клуба на БМЧК в Крумовград, Антония Панайотова – областен координатор на клубовете на БМЧК и Ивана Зидарова и Деница Георгиева, доброволци от ГПЧЕ „Хр.Ботев”. Община Кърджали и Областната организация на БЧК в Кърджали бяха удостоени с почетен диплом.
Тази година международният ден на Червения кръст и Червения полумесец преминава под мотото „Моята червенокръстка история".

Прочитания: 496 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари