Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ЙОРДАНКА АЯНОВА ОТДАДЕ ЖИВОТА СИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА И РАЗВИТИЕТО НА АРДИНО
19 Юни 2014

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на местния парламент Сезгин Байрям поздравиха дългогодишната училищна деятелка и бивш кмет на общината през 70-те години на миналия век Йорданка Аянова по повод 79-тия й рожден ден. Връчен бе и поздравителен адрес.
„Ръководството на община Ардино оценява по достойнство десетилетията от живота ви, отдадени на просперитета и развитието на Общината. Вашите хиляди ученици и стотици колеги винаги ви споменават с чувство на уважение и благодарност за положените от вас усилия. През години взехте и продължавате да взимате активно участие във всички дейности имащи отношение към развитието на общината и сбъдването на фразата „Ардино започва с първата буква на азбуката, мечтая градът да е пръв за много неща в този край”, изречена преди много години от вас”, приветства я кметът. След това Ресми Мурад поднесе на рожденичката пластика на Дяволския мост и скромен подарък с пожелание за дълголетие и оптимизъм.
Йорданка Аянова сподели, че е много развълнувана и изненадана от вниманието на общинското ръководство в лицето на кмета Ресми Мурад.
„В огърлицата на моя живот моето потомство са бисерите , а правнукът ми Борис е блянт. Имам 60-годишен семеен живот с моя съпруг Ангел Аянов, сега казвам: „Ако мога на ново да се омъжа, пак бих избрала него”, заяви рожденичката. Тя е родена на 18 юни 1935 година в смолянското село Орехово. Завършила е Софийския университет със специалност „Българска филология”. Била е зам.-директор и директор на Професионална гимназия „Христо Смирненски”, преподавател и директор в СОУ „Васил Левски”, зам.-председател на Общинския съвет в Ардино.

Прочитания: 429 пъти

 
Избори 2019
 
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари