Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ПЕНСИОНЕРСКИЯТ КЛУБ В АРДИНО ПРОВЕДЕ ОБЩО СЪБРАНИЕ
07 Юли 2014


Днес членовете на Клуба на пенсионера в Ардино проведоха общо събрание. На срещата присъстваха над 30 представители на третата възраст. В дневния ред на сбирката бяха записани три точки.
Председателят на клубния съвет Назиф Садеттин запозна присъстващите с извършените през годините дейности, проведени срещи и осъществени екскурзии до вътрешността на страната и в чужбина.
„Клубът се превърна в наш втори дом. Всеки ден тук се събираме на кафе и сладка раздумка. Разнообразяваме времето си като играем шах, табла, карти, четем вестници. Имаме възможност да честваме рожденни и именни дни. Осъществява се периодично безплатно измерване на кръвното налягане”, заяви Садеттин. Той предложи на членовете на Клуба да се включват активно в дейностите на джамийските и църковни настоятелства в града.
От името на възрастните хора той благодари на общинското ръководство в лицето на кмета Ресми Мурад, заместниците му Неджми Ходжов, Изет Шабан и председателя на местния парламент Сезгин Байрам за оказваната от тях подкрепа и внимание към проблемите на хората от третата възраст и изрази надежда за бъдещо съвместно сътрудничество. Той изказа искрените си благодарности и към местните бизнесмени Саффет Илязов, Касим Хакиф, Реджеб и Расим Ферхадови, Ейваз Фахреттин, осигурили финансови средства за дейността на Клуба.
79-годишната Йорданка Аянова поздрави председателя Назиф Садеттин за изчерпателния му доклад. Тя предложи да се възстановят в Клуба срещите с жените от т. нар. чаровна възраст от района и традицията за подновяване на Деня на пенсионера в град Ардино. За подобряване на финансовото състояние на пенсионерския клуб тя изрази още мнение, че е необходимо всеки месец да се съберат по един лев от членовете.
Клубът на пенсионера в Ардино е създаден през 1976 година с председател Георги Терзиев и днес в него членуват над 50 души.

Прочитания: 356 пъти

 
Избори 2019
 
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари