Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПРЕДЛАГАТ ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ В АРДИНО
26 Август 2014

  [Още снимки]

От началото на август Историческият музей в Ардино се превърна в привлекателно място за туристите, които посещават града под Белите брези. В експозиционните му зали се провеждат много образователни програми и презентации, чрез които се насочва интереса на потребителите към историята на града и района на общината. Вътре в музея е обособен и посетителски информационен център, който предлага велосипеди под наем.
„Чрез колелата всеки един турист има възможност да направи тур и да посети туристическите забележителности в града и околностите му – Орловите скали, Дяволския мост, крепостта „Кривус”, казва уредникът на музея Танер Чобанов. Според него с отдаването им под наем ще се осигури бърз, лесен и безопасен достъп от кварталите на града до централната му част и до зоните за отдих на територията на общината. „Колелото има най-малко влияние върху околната среда в дългосрочен план и не замърсяват атмосферния въздух”, уточнява Чобанов
Освен велосипеди Центърът дава под наем и ски с необходимото оборудване (обувки, щеки). На час таксата за колело е 4 лв., а за цял ден 15 лв. Предлагат и екскурзоводска услуга с минимална такса за туристите, които посещават обектите в региона.
Туристическият информационен център в Ардино е създаден по проекта „По Дяволския мост – към райските пътеки в Ардино” по Оперативна програма „Регионално развитие”.

Прочитания: 587 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари