Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ПРАЗНИК НА БУКВИТЕ В АРДИНО
01 Април 2015

Първокласниците от СОУ „Васил Левски” в Ардино проведоха традиционния за първи клас „Празник на буквите” под надслов „Ние вече сме грамотни”. В заседателната зала на общинския съвет малките ученици, водени от учителките Севда Чолакова, Татяна Александрова, Снежана Аврамова и Мюжгян Ходжова представиха наученото в първи клас. Всеки първолак изрецитира стихче за буквите. Спектакълът завърши с много занимателни игри, танци и усмивки.
Началникът на отдел „Образование, култура и спорт” към община Ардино Бахар Реджебов зарадва всички първокласници с книжки.
”Ръководството на СОУ „В.Левски” ви пожелава вълшебното прозорче, което вече е отворено за вас, да не се затваря никога, да става все по-голямо, да растете умни и знаещи, да препускате неудържимо напред, понесени от крилете на своето детство, черпейки с пълни шепи от извора на науката и знанието”, заяви в приветствието си към децата помощник - директорът по учебната дейност в начален етап на СОУ „В.Левски” Живко Коджаманов. Той връчи на всеки ученик грамота „Аз съм грамотен”.
Децата получиха от своите родители книжки.
Гости на тържеството бяха председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, общински служители от отдел „Образование, култура и спорт”, директорите на ОДЗ „Слънце” и ЦДГ „Брезичка” Димитрина Александрова и Къймет Мюмюн. Празника споделиха още близките на децата и преподаватели от училището.

Прочитания: 517 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари