Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
АРДИНО ИЗПРАТИ АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2015
15 Май 2015

  [Още снимки]

Поредният випуск от абитуриенти на СОУ „Васил Левски” в Ардино бе изпратен днес от ръководството, преподавателите и учениците на училището. 37 красиви и развълнувани дванадесетокласници за последен път застанаха в редиците на училищния строй и пред знамето, за да се сбогуват с него и да поемат по необятния път на живота.
Гости на тържеството бяха кметът на община Ардино Ресми Мурад, заместникът му Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.
Директорът на училището Аника Петрова поздрави зрелостниците и им пожела много бъдещи успехи. „Бъдете силни, твърди и непреклонни! Никога не се предавайте, бъдете сами творци на съдбата си и господари на живота си! Бъдете личности!, каза в своето обръщение Петкова. По стара българска традиция тя лисна пред абитуриентите менче с вода за здраве и късмет.
От свое име и от името на председателя на общинския съвет Сезгин Байрям кметът Ресми Мурад прочете поздравително писмо до зрелостниците от Випуск 2015.
От името на всички завършващи абитуриентите Елиф, Хьорю и Реджеб изказаха благодарности към учителите за положените грижи и получените знания и умения през изминалите 12 години.
„Научихте ни да бъдем достойни хора, благородни личности, силни характери, които не се боят от трудности. Научихте ни да прескачаме преградите по пътя, а не да ги заобикаляме”, казаха в речта си дванадесетокласниците.
Като символ на новото начало абитуриентите пуснаха в небето няколко гълъба – символ на надеждата, доброто и спасението. В края на тържеството дванадесетокластниците със сълзи в очите се разделиха и със своите учители.

Прочитания: 515 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Риболов
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари