Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
РЕСМИ МУРАД ОТКРИ НОВО СПОРТНО МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ИГРИЩЕ В МЛЕЧИНО
18 Юли 2015

  [Още снимки]

В рамките на традиционния селищен празник в ардинското село Млечино официално бе открито ново спортно мултифункционално игрище с изкуствена трева, изградено по Програма за развитие на селските райони от Община Ардино. Лентата прерязаха кметът на общината Ресми Мурад и селският управник Улви Юзеир. На церемонията присъстваха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрам, зам.-кметът Изет Шабан, секретарят инж. Кемал Алиев. Секретарят на читалището в Млечино Мюмине Ахмед лисна менче с вода за новата спортна придобивка. Около нея има и уреди за практикуване на фитнес на открито, детски кът.
С турнир бе даден старт на състезанията в новото игрище. В спортната надпревара, участваха 6 отбора от Млечино, Ардино, Хромица и Кърджали. За финалната тройка се класираха съставите на „Аврора”-Ардино, „Юнак”- Ардино и „Хромица”. След разменени победи с голова разлика на първо място остана отборът на „Аврора”, втори е тимът на „Юнак”, а трети -Хромица”.
Шампионите от „Аврора” получиха купата от кмета на общината, а подгласниците им от бизнесмена от Истанбул Ахмед Хамид, който е основен спонсор на турнира.
Голмайстор стана Мурад Тюрк от тима на „Хромица” с 12 попадения, а най-добър вратар е Сабри Рамадан също от „Хромица”.
Двамата получиха предметни награди от кмета на Млечино Улви Юзеир.
За втора поредна година отборът на «Аврора» спечели турнира по футбол на малки врати. Всички състезатели на тима са бивши играчи от школата на „Юнак” и поради тази причина съставът се казва пенсионерски футболен клуб „Аврора”. Главен мениджър е Гюлджан Хайрула – Майкъла.
Отборът на „Аврора” игра в състав: Метин Мустафов, Ерхан Салиев, Нурай Билезеров, Самет Билезеров, Бахар Реджебов, Гюрай Бекир, Танер Бекир, Сунай Юсеинов, Октай Джемилов.
За поредна година в ардинското село Млечино се проведе събор, организиран от местното кметство и читалище „Любен Каравелов”. На празненството дойдоха много жители от околните села. Проявата уважиха и много гости от Турция, Белгия, Холандия, Англия. Празникът бе наситен с и с други спортни и културни прояви.

Прочитания: 677 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари