Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОТКРИХА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА И В АРДИНО
15 Септември 2015

  [Още снимки]

С издигане на националния флаг и посрещане на училищното знаме започна празникът за откриване на новата учебна година в най-голямото ардинско училище - СОУ „Васил Левски”.
„Днешният ден е много важен за вас, защото той показва, че вече сте пораснали. Учението ще ви даде не само безценния дар да четете и пишете, но и ще ви помогне да откриете хиляди нови интересни неща за света и за самите вас”, с тези думи се обърна към първокласниците директорът Аника Петрова. Тя пожела успех на всички ученици!
400 са учениците, които ще бъдат обучавани от 1 до 12 клас в СОУ „Васил Левски”. 40 първокласници прекрачиха за първи път училищния праг. С рецитал те поздравиха по-големите ученици и бъдещите си учители.
След като директорът Аника Петрова плисна менчето с вода пред първокласниците, те тръгнаха, водени от класните си ръководители, към учебните стаи, преминавайки през шестица, оформена от цветя и под звуците на първия звънец. По стар български обичай първокласник получи ключа на знанието.
Гости на тържеството бяха председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, началникът на отдел „Образование, култура и спорт” Бахар Реджебов, секретарят на общината инж. Кемал Алиев и много родители.
Сезгин Байрам прочете поздравителен адрес до учениците, учителите и родителите от името на кмета на общината Ресми Мурад.
Новата учебна година беше тържествено открита в шестте училища на територията на община Ардино. 638 са учениците, които влизат в клас, а 67 първолаци за пръв път ще чуят училищния звънец. Кметът Ресми Мурад бе гост на откриването на учебната година в ОУ „Отец Паисий” в Жълтуша. Той изпрати поздравителни адреси до всички учебни и детски заведения с пожелания за успешна 2015/2016 учебна година.

Прочитания: 566 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари