Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
ОБУЧИХА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СИК В АРДИНО
19 Октомври 2015

  [Още снимки]

Обучение на членовете на секционните избирателни комисии (СИК), ангажирани в провеждането на общите избори за избиране на общински съветници и кметове и Национален референдум на 25 октомври, се проведе в салона на читалище „Родопска искра” в Ардино.
Секретарят на общината инж. Кемал Алиев откри срещата, изразявайки увереността си, че за пореден път общината и секционните комисии ще се справят отговорно с важната задача и пожела успех на всички. Той даде информация относно оборудването на изборните помещения, както и за създадената организация за транспортиране на бюлетините и изборните книжа до изборните секции в предизборния ден и транспортирането на бюлетините от изборните секции до Общинската избирателна комисия след приключването на изборния ден.
Председателят и секретарят на ОИК в Ардино Руска Чаушева и Мехмед Алиев запознаха присъстващите с основните им задължения в предизборния и в изборния ден.
Началникът на Районна служба „ПБЗН” в Ардино гл.инспектор Борислав Борисов обърна внимание за правилата за пожарна безопасност и първоначални действия при възникнал пожар в избирателните секции.
Старши инспектор Здравко Филипов, началник на група „Охранителна полиция” към РУП в Ардино запозна членовете на СИК с организацията на охраната в предизборния и изборния ден.
Общият брой на секциите на територията на община Ардино е 54, от които четири са подвижни секционни избирателни комисии.

Прочитания: 454 пъти

 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Къде ще празнувате Нова година?

В къщи
На гости при приятели
В заведение
В чужбина
Няма да празнувам


Начална дата на анкетата:
2019-12-18


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари