Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
„АРДИНСКАТА КОЛЕДА“ СЪБРА 7730 ЛЕВА ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛНО МОМИЧЕ
09 Януари 2016


7 730 лева са събрани по време на благотворителната коледна инициатива за лечението на болно момиче от община Ардино. Днес, кметът на общината Ресми Мурад, под чиито патронаж беше проведена благотворителната акция, предостави събраната сума на бащата на момичето. На срещата присъства и инициативния комитет на кампанията в състав: Зюлфие Ибрямова, Антония Топчиева и Светла Семерджиева.
„Това е най-успешната кампания от проведените досега. Надявам се събраните средства да подпомогнат лечението на детето“, сподели Ресми Мурад и й пожела скорошно оздравяване. Той изказа благодарности на всички дарители, които се включиха в инициативата „Ардинската коледа”, превърнала се в традиция.
Семейството на болното момиче, също изказа благодарност на всички дарители.
Съпричастни към стремежа за решаване на здравословния проблем на младата девойка станаха много граждани и търговски фирми от територията на общината, общинските съветници от местния парламент, служителите от общинската администрация и кметове на кметства.
В кампанията се включиха още: учениците и колективите на СОУ „Христо Смирненски“ от Бял извор, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ от Падина, ОДЗ „Слънце“- Ардино, Районно полицейско управление - Ардино, Държавно горско стопанство – Ардино, „Родопчанка“ ООД – Бял извор и други фирми и граждани.
Припомняме, че в края на изминалата година, учениците от СОУ „Васил Левски“ – Ардино, също организираха благотворителни инициативи, от които събраха сумата от 2 431 лева.

Прочитания: 532 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари