Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
КЛУБЪТ НА ПЕНСИОНЕРА В АРДИНО ПРОВЕДЕ ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО СЪБРАНИЕ
14 Юли 2016

  [Още снимки]

Днес членовете на Клуба на пенсионера и хората с увреждания в Ардино се събраха, за да вземат участие в своето отчетно-изборно събрание.
По предложение на председателя на Пенсионерския клуб Назиф Садетин събранието започна с едноминутно мълчание в памет на създателя на Пенсионерски клуб в Ардино Георги Терзиев и бившия председател Хасансабри Ахмедов.
По първа точка от дневния ред обширен отчетен доклад за цялостната дейност на клуба за изминалия период изнесе неговият председател Назиф Садетин. Организирани са и са провеждани различни дейности с основна цел за обогатяване и разширяване на мирогледа на пенсионерите в духа на демокрацията, човечността, добронамереността, взаимопомощта. Всеки понеделник и петък медицински сестри мерят безплатно кръвното налягане на възрастните хора в Ардино. Инициативата е на клуба със съдействието на кмета на общината Ресми Мурад. На разположение на пенсионерите са вестници и списания, условия за игра на шах, табла и карти, безалкохолни напитки, чай и кафе на най-ниски цени.
В изказванията бе подчертано, че в клуба съществуват добри взаимоотношения между неговите членове.
От името на кмета на община Ардино Ресми Мурад бе поднесено приветствие към участниците в общото събрание. Бе прочетено и благодарствено писмо до
Кулминацията на събранието бе изборът на нов Клубен съвет. С пълно единодушие за председател бе избран Гюнер Мюмюн. Развълнуван, той благодари на пенсионерите за оказаното доверие. „За мен е огромна чест и отговорност да бъда председател на Клуба на пенсионера и хората с увреждания в Ардино. Ще работя с амбиция за обединяване и сплотяване на хората от третата възраст”, бяха първите думи на новия председател Гюнер Мюмюн.
В новия 5-членен управителен съвет влизат още Мюмюн Мехмедов, Фанка Карабова, Александър Юручев и Мария Сивкова.
В края на събитието, дълбоко и наситено с емоции бе прочетено благодарствено писмо от името на пенсионерите до досегашния председател на Клуба Назиф Садетин.

Прочитания: 499 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари