Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ОТБОРЪТ НА МЛЕЧИНО ВДИГНА КУПАТА НА ЧУБРИКА
21 Август 2016

  [Още снимки]

Футболистите на ардинското село Млечино с капитан Алтънер Дурмушев (Тишо) спечелиха традиционния турнир по футбол на малки врати в Чубрика. Във финалната среща млечински футболисти разгромиха със 7:1 тима на кърджалийското село Кобиляне. Точни за победителите бяха Шабан Мехмед (3 гола), Февзи Аптиев (2гола), Адем Сезгин и Айдън Хюсеин, а голът за Кобиляне реализира Онур Хасан.
Половината от състезателите на Млечино са гурбетчии във Великобритания, като капитана Алтънер, централният нападател Абдуллах Баки и вратарят Шенол Мюмюн (Бенджи). По пътя към първото място млечинци разгромиха след чудесна игра отборите на „Миладиново” с 11:0 и на „Баджълар” от Кърджали с 3:0.
В спор за третото място отборът на Ардино надигра трудно състава на „Баджълар” с 4:3.
Кметът на община Ардино Ресми Мурад и селският управник Фердун Али наградиха призьорите с парични награди, осигурени от братята бизнесмени от Истанбул Туран и Назми Джамбаз. А капитанът на Млечино Алтънер Дурмушев вдигна триумфално Купата на кмета на Чубрика, която му бе връчена от Ресми Мурад.
Млечинския отбор прибра и индивидуалните отличия. За голмайстор и най-добър футболист на турнира бе отличен Шабан Мехмед, а за най-добър вратар бе обявен Шенол Мюмюн (Бенджи). Главен съдия бе Ферад Мюмюн също от Млечино.
Срещите се изиграха на новото спортно мултифункционално игрище с изкуствена трева, изградено по Програма за развитие на селските райони от община Ардино и предизвикаха огромен интерес. В надпреварата участваха 6 отбора. Играха се две полувремена по 15 минути.
След турнира отборът на Млечино отпразнува първото място с пищен банкет в местното заведение „Индже”. Като гурбетчиите от Англия дофинансираха отбора с паунди.

Прочитания: 438 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари