Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
АРДИНСКИТЕ ТЕНИСИСТИ ОБРАХА ПРИЗОВИТЕ МЕСТА В ПЛОВДИВ И ПАНАГЮРИЩЕ
08 Октомври 2016

  [Още снимки]

Отлично представяне в 1-ия етап на Националния турнир „Млад Олимпиец” за деца до 12 години в Пловдив и в Националния турнир в Панагюрище за всички възрастови групи записаха младите тенисисти и тенисистки на СКТМ „Юнак 2005” от Ардино.
В края на миналата седмица под ръководството на временния треньор Севал Муталибов ардинци обраха призовите места и в двата турнира.
В „Млад олимпиец” в Пловдив Цветелина Георгиева записа категорични победи над конкурентите в груповата фаза и се класира на първо място в крайното класиране. Във финалната среща тя победи съотборничката си Вероника Кехайова. На трето място се класира Дилек Юсеинова. При момчетата Стивън Адев, Дженгиз Ахмедов и Нуркан Гюнайдън се класираха на трето, четвърто и пето място и се класираха за втория етап на състезанието.
В Националния турнир в Панагюрище отлично се представи 10-годишната Сиделя Мутлу. Тя също записа категорични победи в груповата фаза, а в решаващият мач за първото място победи състезателката на Перник и стана шампион във възрастовата си група. Първенец в отборното класиране също станаха младите тенисистки на „Юнак 2005”. Във възрастовата група до 12 години шампиони отново са нашите състезателки.
При момчетата отборът на СКТМ „Юнак 2005” се класира на първо място в отборната надпревара във възрастовите групи до 10 и до 12 години, а кадетите до 15 години останаха на второ място.
„Доволен съм от представянето на всички състезатели. За пореден път доказахме, че сме един от най-силните и успешни отбори в страната”, заяви временният наставник на СКТМ „Юнак 2005” Севал Муталибов.
Президентът на клуба Светослав Сашев също е доволен от играта на тенисистите. „Поздравявам всички треньори, състезатели и родители за положения труд! Успехите тепърва предстоят за нас!”, заяви Сашев. Той изказва своите искрени благодарности към местния бизнесмен Левент Гергинов, който е дарил 4 зимни гуми за микробуса на спортния клуб.

Прочитания: 681 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари