Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
В АРДИНО ОРГАНИЗИРАХА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ФУТБОЛЕН МАЧ ЗА НУЖДАЕЩ СЕ УЧЕНИК
15 Октомври 2016

  [Още снимки]

Продължават благотворителните инициативи на учениците от СУ „В.Левски” в Ардино за набиране на средства за лечението на техен съученик. На градския стадион „Юнак”се изигра футболната среща между сборен отбор на СУ „Васил Левски” с капитан Георги Трайков (Барези) и Пенсионерски футболен клуб „Аврора” с капитан Билгин Хайрулов (Бъгъна). Двубоят завърши наравно 2:2. Головете за младите футболисти реализираха Даниел Чаръкчиев и Керем Наджи, а за пенсионерите Нурай Карабекиров и Шенер Мустантиков..
Мачът, който бе в две полувремена от 30 мин. бе повече от оспорван. И двата отбора показаха добра игра, като демонстрираха открит футбол. В тима на „Аврора” играха областния лидер на ДПС инж. Изет Шабан и кметът на общината Ресми Мурад. Кметът Ресми Мурад се появи на терена с бял/син спортен екип номер 11, а на гърба му бе изписано името му на латински. В края на срещата младежите получиха право да изпълнят дузпа, отсъдена от главния съдия Мехмед Диндар. Зад топката застана Керем Наджи, но вратарят на „Аврора” Ерджан Джодов спаси удара му, но при добавката Керем бе точен – 2:2.
Да подкрепят благотворителната инициатива на учениците бяха дошли председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, както и общинските съветници Азис Мурад, Зюлфие Ибрямова.
„В кампанията ни се включиха много жители и гости на града. Искаме да поддържаме надеждата на нашия съученик и неговите родители, че липсата на средства няма да бъде причина той да не получи най-доброто лечение и възможност за възстановяване. Призоваваме хората , които имат възможност, да помогнат с каквато сума преценят”, заявиха младите инициатори. Те уточниха, че акцията им ще продължи, след, което събраната сума ще бъде предадена на родителите на момчето.

Прочитания: 578 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари