Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В АРДИНО РЕШИ ДА ПОДПОМАГА СТУДЕНТИ-МЕДИЦИ
23 Ноември 2016

  [Още снимки]

10 студенти от община Ардино, обучаващи се в сферата на медицината, ще бъдат финансово подпомогнати от Общинския съвет. Това решение взеха на поредното си заседание съветниците от местния парламент.
Председателят на общинския съвет Сезгин Байрям сподели, че с годишната субсидия за подпомагане на лекарските практики на територията на общината и подпомагането на студентите-медици, местният парламент в Ардино показва своето отношение към необходимостта от обезпечаването на общината с медицински кадри.
Кметът Ресми Мурад заяви, че с това решение Общинският съвет поощрява специалностите, от които общината има трайна нужда от изпълнителски и ръководни кадри, съобразявайки се и с приоритетите заложени в Общинския план за развитие на община Ардино за периода 2014-2020 г.
„Имаме голяма нужда от добри квалифицирани медици. По този начин ние осигуряваме подкрепа на младите хора в общината”, заяви кметът Ресми Мурад пред местните съветници.
На редовната сесия бе приета и Наредба за водене на Регистър на общинските детски градини и центрове за подкрепа на личностното развитие на територията на общината. Приет бе Анализ на потребностите от подкрепа за личностното развитие на децата и учениците от общината.
На заседанието на Общинския съвет бяха взети още решения за промени в различни актове, действащи на територията на община Ардино, както и решения свързани с разпореждане с имоти общинска собственост.


Прочитания: 561 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари