Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   

Новини
 
Ресми Мурад преди мача с „Докторите”: Чака ни интересна среща с непредвидим резултат
23 Ноември 2016

  [Още снимки]

Предстои ни интересен и оспорван мач в събота с непредвидим резултат. За съжаление няма да имаме време, за да се подготвяме за срещата. Уважавам отбора на „Докторите”. Те са добър съперник, който разполага с доста опитни футболисти-медици”. Това заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад по повод предстоящия двубой между тима на общината и аматьорския футболен отбор на „Докторите” с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” АД в Кърджали.
Срещата ще се проведе на 26 ноември (събота) от 14 часа на стадион „Юнак”. Очаква се на терена да се появят още областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, началникът на отдел „ГРАО” Мехмед Алиев, началникът на отдел „Образование, спорт и култура Бахар Реджебов. Вратата на общинарите ще пази опитният Метин Мустафов – Матьо, президент на ФК „Юнак” и общински съветник в местния парламент. На терена ще видим и бившият треньор на „юнаците” от Ардино Зеки Аптикадир – Зико.
В тима на „Докторите” играят травматологът от кърджалийската болница Ахмед Юсеин, бизнесменът Кадир Аптикадир – Конти, представителят за областта на хасковската фирма „Тимс” Ерай Али. Вратар на тима на „Докторите” е очният специалист д-р Ерай Дурмуш. Освен тях в отбора са още кметовете на ардинските села Башево и Чубрика – Мюрен Сали и Фердун Али.

Прочитания: 417 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари