Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ИНЖ. МЕХМЕД АЛИЕВ Е ПРЕИЗБРАН ЗА ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЧК В АРДИНО
05 Декември 2016

  [Още снимки]

Новият стар председател на Общинската организация на БЧК-Ардино е инж. Мехмед Алиев. Той бе преизбран на този пост на проведеното днес отчетно-изборно събрание на общинската структура. Съставът на новия Общински съвет на БЧК е от 5 души. За заместник на инж. Алиев за следващия период бе избран д-р Себахатин Хаджисеид от МБАЛ - Ардино.
Гости на събранието бяха инж.Кузман Димов, зам.-председател на Областния съвет на Българския червен кръст и Жана Чакърова-Шукерска, директор на Секретариата на ОС на БЧК.
В отчетния си доклад инж. Мехмед Алиев запозна присъстващите с дейността на БЧК на територията на общината през последните четири години. От него стана ясно, че наред със социално-помощната дейност на организацията в полза на най-уязвимите слоеве на населението през годините са реализирани редица други дейности.
Председателят на БЧК в Ардино благодари за вниманието и грижата от страна на Общинската администрация в лицето на кмета Ресми Мурад и Общинския съвет.
Отчетът за дейността на общинската организация бе приет единодушно. Делегатите на събранието приеха план за дейността на Ардинската червенокръстка организация за 2017 година. Основните акценти в плана са да се проведе обучение по основни знания за Червения кръст и по първа долекарска помощ за членовете на дружеството. Да се организира среща-разговор с учители и ученици за необходимостта от безвъзмездното и доброволно кръводаряване с цел изграждане на съпричастност към проблема. Да се
потърси съдействието на Областния съвет на БЧК за запознаване на учениците с теоретичната част на водноспасителния минимум.
„Радвам се, че отново инж. Мехмед Алиев ще води общинската организация на БЧК в Ардино, към още по-високи успехи”, заяви в своето приветствие Жана Чакърова-Шукерска. Тя връчи грамоти за активна дейност и съпричастност към принципите на Червения кръст на м.с. Пакизе Мустафова, м.с. Венета Стефанова, Селяхидин Карабашев и на Евгений Смирнов за благотворителни изяви в подкрепа на нуждаещи се лица. Изказа своята най-сърдечна благодарност към новият (стар) председател за изключително добра орнизационна работа през последните четири години. Благодари и на ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад за съпричастността му към принципите на Червения кръст и голямата подкрепа към дейността на хуманната организация.

Прочитания: 516 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари