Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТСКА СРЕЩА ЗА ГОТОВНОСТТА ЗА ЗИМНИЯ СЕЗОН СЕ ПРОВЕДЕ В АРДИНО
07 Декември 2016

  [Още снимки]

Прегледът за готовността за зимния сезон бе основният акцент на традиционната работна месечна среща на кметовете на населени места в община Ардино. Поради ангажименти на кмета Ресми Мурад, срещата бе водена от зам.-кмета инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.
Зам.-кметът и председател на Оперативния щаб на плана за защита при бедствия и аварии инж. Изет Шабан заяви, че общината има пълна готовност за зимния сезон.
„До всички населени места на територията на общината е разнесен пясък. В готовност е и специализирана техника за почистване и опесъчаване на пътните настилки”, заяви Изет Шабан. Той отбеляза, че приоритетни при снегопочистването ще бъдат участъците пред здравните заведения, училищата, детските градини, фурните, търговските магазини и учрежденията.
По време на заседанието селските управници докладваха за подготовката на местно ниво за зимния сезон. Кметът на Падина Кямил Кичуков предложи изсипаният пясък да бъде обозначен с летви, за да се забелязва при снеговалеж.
Инж. Изет Шабан съобщи, че по схема „Обучения и заетост” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020 год. на работа ще бъдат назначени 10 неактивни и безработни лица на възраст над 29 години, които са регистрирани в дирекция „Бюро по труда”. Ще бъдат подкрепени безработни лица с основно или по-ниско образование, с продължителност на регистрация в Бюрото по труда от 12 и повече месеца и безработни на възраст над 54 години. Наетите лица ще бъдат включени в обучение за придобиване на професионална квалификация, след което ще бъдат назначени на работа за период от 12 месеца.


Прочитания: 400 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари