Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
МЕЛИХ ОТ АРДИНО СПЕЧЕЛИ ТРЕТО МЯСТО НА МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ
15 Декември 2016


Петокласникът от СУ „Васил Левски” от Ардино, Мелих Алиев се класира на трето място в областния кръг на националното математическо състезание „Иван Салабашев”. Турнирът се проведе в Кърджали. В него взеха участие 147 деца от втори до девети клас, представители на училища от Кърджали, Джебел и Ардино. На първо място във възрастовата група за пети клас се наредиха учениците от СУ „П.Р.Славейков” – Рефик Тефик и Стефан Краев, а на втора позиция е Минчо Славейков от СУ „Хр.Ботев” от Джебел.
„Доволен съм, че се наредих сред първите трима в областта. За първи път участвам в това състезание. Мога да кажа, че задачите не бяха трудни, но имаше неизучен материал, а и времето не ми стигна”, сподели петокласникът от СУ „В.Левски”.
Спечеленото призово място е доказателство за вярната посока в развитието на ардинското учебно заведение и сериозна заявка за бъдещи успехи.
„Мелих има изразени математически способности. Много организиран и отговорен ученик. Съвестно изпълнява поставените задачи. Пожелавам му още по-големи успехи”, заяви Велизара Добрева, старши учител по математика в СУ „В.Левски”. Тя уточни, че Мелих е взел участие и в Коледното състезание по математика, което се провело през уикенда в ГПЧЕ „Хр.Ботев”. Надява се на нови успехи.
Призьорите от турнира „Иван Салабашев” ще получат своите медали, награди и грамоти по време на традиционния Бал на шампионите, който ще се проведе на 20 декември в Актовата зала на СУ „П. Р. Славейков”.

Прочитания: 474 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари