Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
РЕСМИ МУРАД УВАЖИ ОТКРИВАНЕТО НА ИЗЛОЖБАТА НА МЛАДАТА ХУДОЖНИЧКА ЖЕНЯ ПАЛАЗОВА
19 Декември 2016

  [Още снимки]

„Картините , които Женя Палазова рисува наистина са много хубави и красиви , на мен лично ми допадат. Те са изчистени, без много натрупвания, в тях има много свежест , отваря ти се душата”. Това заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад при откриването на третата самостоятелна изложба на младата местна художничка Женя Палазова. Той почерта, че това което твори младата художничка се цени не само от нейните съграждани, но и от гостите на Ардино. ”Не за първи път съм използвал нейни картини за подаръци при посещенията си до наши побратимени общини. Убеден съм, че успехът и ще продължи и хората, които харесват нейните картини ще се множат”, каза още Ресми Мурад.
Залата на Общинския музей се оказа тясна, за да побере моножеството любители на изящните изкуства. Събитието уважиха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, директори на детски градини, учители, общественици, граждани и много ученици
Танер Чобанов, уредника на музея представи младата художничка пред присъстващите. „За мен е чест и професионална радост да Ви приветствам в залата на Общински музей-Ардино, в която днес откриваме една изключително приятна изложба от живописни творби на нашата съгражданка Женя Палазова”, заяви Танер Чобанов. Той подчерта, че Женя се очертава като един перспективен млад живописец, който ще радва с картините си не само ардинската общественост, но ще се развие и като национален, а защо не и като един над национален творец.
Развълнувана младата художничка сподели, че работи предимно вечер. „Обичам да рисувам предимно пейзажи, които показват живота в миналото, както и стари родопски къщи. Любим художник, от който черпя вдъхновение е Игор Сахаров”, заяви Женя Палазова. Тя отговори на множеството зададени въпроси от малките си почитатели. Тя се обърна към тях с думите: „Никога не трябва да спирате да следвате мечтите си. Това, което най-много искате, независимо колко е трудно, е да продължите да се борите, за до го постигнете”.
Женя Палазова е родена през 1984 година в Кърджали, но живее в Ардино. Семейна, с едно дете. Завършва Висшето училище по Агробизнес и развитие в Кърджали. Започва да рисува от много малка възраст. Досега е представила свои картини в читалището в Ардино.Желаещите да се насладят на творчеството на младата художничка, могат да заповядат в залата на Общински музей-Ардино. Изложбата ще продължи до края на месец януари 2017г.
Ако все още се чудите с какъв подарък да зарадвате своите близки и познати, картините на младата художничка са чудесни за тази цел.

Прочитания: 679 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари