Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КОЛЕДНО ПАРТИ ПО ПРОЕКТ „ТВОЯТ ЧАС” В БЯЛ ИЗВОР
22 Декември 2016

  [Още снимки]

Коледно парти организираха учениците от СУ „Христо Смирненски“ от ардинското село Бял извор. Възпитаниците на школото представиха пред своите съученици, учители, родители и гости песни, танци и родопски хора. Проведе се и томбола с награди, състезания с балони, кулинарна изложба, изложба на сурвачки и саморъчно изработени коледни картички. Специален гост на тържеството бе кметът на Бял извор Зехни Емин.
За перфектната организация се бяха погрижили ръководителите и учениците от клубовете „Сръчни ръчички”, „Английски език” и „Етнография” с ръководители Савка Николова, Айше Хаджисаид и Невена Семерджиева.
Инициативате е в рамките по проекта на Министерството на образованието и науката (МОН) „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час) – фаза І“. Проектът е финансиран по Оперативната програма „Наука и образование за интелигентен растеж”, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.
В приветственото си слово директорът на СУ „Христо Смирненски“ Еркан Хаджимустафа наблегна на ролята на проекта за повишаване на потенциала на учениците и на възможностите им чрез надграждане на техните знания, умения и компетентности, придобити в рамките на задължителната им подготовка в училище.
„От огромния интерес и желание, които показаха учениците, е видно, че проектът „Твоят час” допринася училището да стане по-привлекателно място за учениците, с което да се намали преждевременното им напускане на образователната система. Чрез подобни прояви те изграждат по-голяма увереност в собствените си сили, което от своя страна ще насърчи бъдещата им социална, професионална и личностна реализация”, заяви Еркан Хаджимустафа.

Прочитания: 514 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
/ посл.акт: 27 Март 2020 /
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари