Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
КМЕТЪТ НА АРДИНО ПРОВЕРИ ОТОПЛЕНИЕТО В КЛАСНИТЕ СТАИ В СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
12 Януари 2017

  [Още снимки]

Кметът на община Ардино Ресми Мурад инспектира на място при какви условия протича учебно-възпитателен процес за зимния сезон в най-голямото училище на територията на общината - СУ „Васил Левски”. Заедно с директора на учебното заведение Аника Петрова, председателя на общинския съвет Сезгин Байрям и началника на отдел „Образование, култура и спорт” Бахар Реджебов, кметът Ресми Мурад провери лично температурните стойности в класните стаи. Констатирано бе, че термометрите във всички учебни стаи показват 20-22 градуса, което е с 4 градуса над санитарния минимум на РИОКОЗ.
„Радвам се, че условията за учебно-възпитателния процес са нормални. За това, вероятно има и принос реализирания проект по енергийната ефективност и използване на възобновяема енергия в общински сгради и локални системи на Европейския икономически механизъм от Норвежкия фонд”, заяви Ресми Мурад.
След продължителната ваканция днес бяха възобновени учебните занятия на територията на родопската община. Единствено в ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” в Падина не се проведоха учебни занятия, поради авария в отоплителната инсталация. Уверението на директора на училището Руска Чаушева бе, че аварията ще бъде отстранена и утре (петък) учебните занятия ще бъдат възобновени. Поради голям брой пътуващи ученици в ОУ „А.С.Макаренко” в Боровица и ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” в Горно Прахово учебния процес е с намалени часове.
Ще припомним, че новогодишната ваканция на учениците бе удължена на 5 и 6 януари със заповед на министъра на Образованието, а от 9 до 11 със заповед на кмета на общината учебните занятия бяха преустановени поради усложнената зимна обстановка и грипната епидемия.

Прочитания: 653 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари