Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ЦВЕТЯ И ВЕНЦИ ЗА ТРЕТИ МАРТ В АРДИНО
03 Март 2017

  [Още снимки]

Националният празник на България Трети март беше отбелязан и в Ардино. На общоградското тържество пред бюст-паметника на Христо Ботев присъстваха кметът на общината Ресми Мурад, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметовете на общината, съветници от местния парламент, както и много граждани и ученици. С едноминутно мълчание жителите на Ардино отдадоха почит на загиналите за свободата на България.
„За българския народ датата Трети март 1878 е въплъщение на едно начало, старт към една нова епоха. Трети март е символ на достойнство, отговорност пред настоящето и пред идния ден. И днес, когато България е пълноправен член на Европейския съюз, категорично заявяваме, че ние стриктно ще се придържаме към Европейските ценностна система. Нашето успешно развитие ще се осъществява в общия ни европейския дом”, каза в словото си уредникът на общинския музей Танер Чобанов.
Празничното тържество продължи с рецитал, подготвен от ученици от начален етап към СУ „Васил Левски” с ръководители Стоянка Трайкова и Бирсен Мустафова и изпълнения на Детска вокална група „Звънче” към читалище „Родопска искра” с ръководител Ергюн Мюмюнов.
В знак на признателност пред героите на България венци и цветя бяха поднесени от името на общинска администрация, институции и училища. Цветя положиха и много граждани.

Прочитания: 608 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари