Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   


Новини
 
ПОСРЕЩАТ ПЪРВА ПРОЛЕТ С КОНКУРС ЗА РИСУНКА В АРДИНО
31 Март 2017

  [Още снимки]

Над 40 ученици взеха участие в конкурса за рисунка на тема „Първа пролет”. Той бе организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) в Ардино. Конкурсът има за цел, чрез творбите си участниците да отразят настъпващата пролет в цялата й прелест, със събуждането на природата и изпълването с енергия на всички живи организми.
,,Вашата прекрасна изложба от пъстроцветни рисунки, стоплиха като пролетното слънце нашите сърца”, с тези думи се обърна към участниците Мехрибан Ардалиева, секретар на МКБППМН в Ардино.
Жури с председател Мюзейен Юсуфова, преподавател по изобразително изкуство в ЦПЛР в Ардино, имаше нелеката задача да определи и класира победителите. Те бяха подредени в три възрастови групи. Победител в първа група от 6 до 9 години е Бурчин Касаб, на второ място е Есин Юмерова, а трета е Елиф Мехмедова. Първо място във втора възрастова група от 10 до 12 години е за Вилияна Симова, второ място е за Синем Чауш, а третото е за Гьоркем Ферад. Първа награда в трета възрастова група от 13 до 18 години е за Елица Карамитева. На второ място журито класира Сание Али, а трета е Стела Минчева.
Поощрителни награди получиха Емилияна Газенова, Златина Стефанова, Ебру Делиюсеин, Пелин Карабекирова, Яна Мирчева, Сузан Чолакова, Фунда Ибрямова, Ивайла Филипова, Шенай Шакир, Алпай Дурмуш, Бекир Велиев, Севги Карахасан.
А за всички останали имаше награди за участие, осигурени от Община Ардино.

Прочитания: 538 пъти

 
Коронавирус COVID-19
 
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
Адекватни ли са мерките срещу коронавируса у нас?

Да
Трябва да са по-строги
Не
Не знам


Начална дата на анкетата:
2020-03-23


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари