Главно меню
   
Контакти
 
6750, гр. Ардино,
бул. "Бели брези" №31
тел: (03651)42-38
кмет: (03651)40-40
факс: (03651)45-68
e-mail: ardino@abv.bg
PR: Гюнер Шюкри
тел: 0886545477
 
Общинско издание
   
ONLINE камера
   


Новини
 
АРДИНО ОТБЕЛЯЗА ДЕНЯ НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ 24 МАЙ
24 Май 2017

  [Още снимки]

„Нека в деня на просветата и книжнината да кажем, че да сътворяваме себе си е предизвикателство, на което трябва да отговаряме. Да се упражняваме в духовното означава да творим в главите си свят, а в сърцата си светлина. Да знаем, че словото е дихание, което събужда мъртвото. Да запазим жив пламъка на духовното безпокойство”. Това заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад в приветствие по случай 24 май - Денят на славянската писменост и българската просвета и култура. Той поздрави от все сърце всички изявени ученици от общината, заели призови места в областни и национални конкурси, олимпиади и състезания. Пожела на младите призьори здраве, нови успехи, късмет и да продължават да прославят Ардино в България и по света. Благодари на учителите, възпитателите и ръководствата на общинските училища, центрове и спортните клубове за полагания професионален и творчески труд. Поздрави и читалищните и библиотечни работници, самодейците и творците на словото, които отново станаха повод името на Ардино да се чуе в страната и в чужбина.
Ученици, учители, деца от детски градини, просветни и културни дейци се включиха в традиционното общоградско тържество в Ардино, за да заявят почитта си пред делото на солунските братя Кирил и Методий.
В празничната програма участие взеха малчуганите от ДГ „Слънце” и ДГ „Брезичка”. Танцьорите от клуба за народни танци „Хопни тропни” към СУ „Васил Левски” с ръководител Снежана Аврамова по проект „Твоят час”обраха аплодисментите на присъстващите. В програмата се включиха още детска вокална група „Звънче” към читалище „Родопска искра” с ръководител Ергюн Мюмюнов и самодейците от Центъра за подкрепа за личностното развитие (ЦПЛР) - ОДК .
Гости на събитието бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, общинският съветник Салих Бахтияр от побратимената община Нилюфер, Бурса.

Прочитания: 814 пъти

 
Избори 2019
 
Избори за общински съветници и кметове
на 27 октомври 2019 г.
 
Избори 2019
 
Предварителни избирателни списъци
 
Разделно събиране
 
 
Пожарна безопасност
 
 
Анкета
 
За какво най-много харчите пари?

За храна
За дрехи
За нуждите на децата в семейството
За ток, вода и телефон
За лекарства
За козметика
За екскурзии
Други


Начална дата на анкетата:
2019-01-02


[ Резултати ]

 
Профил на купувача
   
ПРОЕКТ
   
ПРОЕКТ
   
Актуално
  Анкетна карта
(МИГ - Ардино)
 
ПРОЕКТ
   
Данъчни задължения
   
Млади таланти
   
Комисия
 


гр.Кърджали, ул."Клокотница", бл."Център"39, ет.1
тел.: 0361/6 18 09
email: kardzhali.kzd@kzd.bg

 
Плащане на данъци
   
Пази гората от пожари